Árajánlat – kérdőív

  Először szükségem van némi információra Rólad!

  Most lássunk néhány fontos kérdést a vállalkozásoddal kapcsolatban!

  Mutasd be kérlek a vállalkozásodat, mióta és mivel foglalkozol, mekkora céged van, mik a céljai vállalkozásodnak és mi a küldetésed.

  Folytassuk valami sokkal izgalmasabbal! Mesélj az elképzeléseidről a weboldaladdal kapcsolatban!

  Mi az ajánlatkérésed célja?*
  Weboldal készítéseMeglévő weboldalam átalakításaArculatom kialakításaLogó tervezéseIrodai és reklámanyagok tervezéseHonlapom karbantartásaFacebook/Adwords kampány menedzselésEgyéb

  Röviden írd le jelenlegi online helyzetedet, jelenlétedet, és azt, hogy milyen végeredményt szeretnél látni közös munkánk végén. Nem kell hivatalosnak lenned, úgy írd le céljaidat, mintha egy barátodnak mesélnéd azt!

  Kérlek írd le rövid és hosszú távú céljaidat, illetve az okot, ami miatt weboldalba szeretnél invesztálni. Ennek a résznek az a célja, hogy megválaszold, "miért is vagy itt?". Még nincs weboldalad? Elavult az oldalad? Több vevőt szeretnél? Nincs egységes arculatod? Mondd el, mit szeretnél elérni!

  Már csak pár technikai kérdés! Maradj még velem!

  Reszponzív weboldalt szeretnél?*
  Ez azt jelenti, hogy a weboldalad mobilbarát.
  IgenNem lényeges

  Lássuk, hogyan működjön a weboldalad!

  Nagyon fontos, hogy beszéljünk arról, hogy mit szeretnél kezdeni weboldaladdal - milyen funkciói legyenek, stb.

  Lássuk, kiknek szól majd a weboldalad. Kik látogatják az oldaladat, vagy mit szeretnél: kik látogassák az oldaladat? Ki az ideális vásárlód/ügyfeled? Mit szeretnél, hogy csináljanak az oldaladon? (pl. iratkozzanak fel hírlevélre, töltsék le az anyagaidat, vásároljanak a webshopban, tájékozódjanak rólad és szolgáltatásaidról, stb.)

  Hétköznapi nyelven: 'Mit szeretnél, hogy a weboldalad csináljon?'

  Fontos, hogy vázoljuk a funkciókat, amiket látni szeretnél a weboldaladon. (Ilyesmikre gondolok: zárt felhasználói felület, webáruház, hírlevél, blog vagy blogok, hírek, fórum, helpdesk, stb.)

  Nagyszerű! Úgy gondolom, ha már eddig eljutottál a kérdőív kitöltésében, igazán komolyan veszed az üzletedet! És ez igazán csodálatos!

  Itt az ideje, hogy beszéljünk a pénzről...

  Ez az a pont, amit a legtöbben átugranak - egyszerűen megfeledkeznek róla. Tudjuk, hogy a lehető legtöbbet szeretnéd kapni, a lehető legkedvezőbb áron. (Ez alapvető emberi tulajdonság. 🙂 ) Gondolom, kértél már üzleti életed során jópár árajánlatot - sokszor meghökkenve láttad az árakat, és kénytelen voltál lemondani az álmaidról, vagy kénytelen voltál beérni jóval kevesebbel is.

  Ezen a ponton kérlek, hogy legyél nagyon őszinte! Mekkora az az összeg, amit megengedhetsz magadnak erre a projektre? Így segítesz nekem abban, hogy olyan ajánlatot kapj, amivel elégedett lehetsz, és lehetőséget adsz nekem arra, hogy ajánlatom ne rugaszkodjon el elképzeléseidtől. Még ha a költségvetésed eléggé alacsony is, akkor is vannak kompromisszumok, melyeket mindketten tehetünk.


  Mekkora összeget szánsz weboldaladra?*
  20.000-50.000 Ft50.000-80.000 Ft80.000-120.000 Ft120.000-150.000 Ft150.000 Ft+

  Mennyi időd van erre a projektre?*

  Ez egy könnyű kérdés - ha tudod, mikorra van szükséged a kész weboldalra, tudasd velem. Ha vannak kimondott határidők, azokról is tudnom kell.
  1 hét2-3 hét1-2 hónap3 hónap